Hirdetés

Újabb Xbox-klasszikusok érkezhetnek mai platformokra?

|

Az Xbox korábban leállította az eredeti gépre és az X360-ra megjelent játékok átültetését, de hamarosan újabb adagot kaphatunk.

Hirdetés

Az Xbox Series X, Series S és a PlayStation 5 is gond nélkül képesek közvetlen elődeik játékait futtatni, de az előző generációban nem volt megoldható vagy nem tartották fontosnak a gyártók, hogy a nosztalgiázni vágyók a modern rendszereken is elérhessék kedvenceiket - egészen addig, amíg az Xbox be nem jelentette, hogy a One-on számos Xbox 360-as játék játszhatóvá válik.

2015 óta közel 500 Xbox 360-as és nagyjából 40, az eredeti Xboxra megjelent cím lett futtatható a konzolon (és következésképp Series X|S-en), de az új gépek megjelenéséhez közeledve leállt a portolás. Hamarosan azonban újabb adag érkezhet.

Hirdetés

A közismert szivárogtató, Shpeshal_Nick azt állítja, november 15-én, az Xbox 20. születésnapjának alkalmából további régi játékok érkeznek, de azt nem akarta megmondani, pontosan mik, mivel az általa látott, adatbányászat során kinyert lista esetleg olyan címeket is tartalmazhat, amiket csak teszteltek, de végül nem élvezhetjük őket újabb gépeken. Annyit közölt, hogy vegyesen jönnek eredeti xboxos és 360-as játékok is. Hozzátette még, hogy nem kell óriási bővítésre gondolni.

Van még olyan, Xbox 360-as vagy régebbi játék, amit szívesen játszanátok újra One-on vagy Series X|S-en?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)