Hirdetés

Újjáéled a legendás Shadow Man

|

A PC Gaming Show egy klasszikus címet is bemutatott, aminek lecsiszolt verziójáról ugyan már tudtunk, de működés közben még nem láthattuk.

Hirdetés

Még márciusban érkezett a hír, hogy az N64 korának egyik elfeledett gyöngyszeme, a Shadow Man visszatér PC-n, egy újrakevert kiadásban. Túl sokat akkor nem tudtunk a projektről, de ma este a Night Dive mutatott róla egy videót, amiből kiderült, hogy ez bizony ugyanaz a vegytiszta élmény, amit 1999-ben kaptunk.

Hirdetés

A frissített verzióban lesz 4K-s, szélesvásznú felbontás, dinamikus árnyékok, dinamikus világítás, élsimítás és még egy rakás extra grafikai finomítás. A legnagyobb dobása valószínűleg az eredetiből kivágott tartalmak beépítése lesz, így még azok is fognak új dolgokat látni a Shadow Manben, akik már 43-szor végigjátszották azt.

A Shadow Man Remastered valamikor 2021-ben fog befutni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)