Hirdetés

Alumínium borítással jön a retro Game Boy

|

A retrokonzol-őrületnek még nincs vége, sőt, csak most fog beindulni igazán. Láthatóan van igény a kütyükre, és már nem csak hivatalos forrásból jönnek.

Hirdetés

A CES 2018-on mutatta meg a Hyperkin, hogy mire készül. Jön az alumínium borítású, egyelőre Ultra Game Boy néven futó kézikonzol. Néhány apróbb módosításon túl ugyan azt a Game Boy élményt kapjuk, amit évekkel ezelőtt.

Hirdetés

Az Ultra Game Boy a már említett aluminium borítást kapja, ami sokkal jobban bírja majd a strapát, mint a régi műanyag tok. Ezen felül egy háttérvilágítással szerelt LCD kijelző felel a megjelenítésért, amit egyébként teljesen le is lehet tekerni, ha valaki az abszolút retro élményt akarja.

A konzol beépített aksija nagyjából 6 órát bír és USB-C porton keresztül lehet majd tölteni. Beépített játékokat nem kapunk a géphez, így a rendes kazettákat kell használni majd. Az ára 100 dollár alatt lesz a nyári megjelenéskor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)