Hirdetés

Az Untitled Goose Game PS1-en is azonnal eladná magát

|

Nincs olyan új őrület, amit egy kis retró ne dobna fel még jobban. Az Untitled Goose Game PlayStation 1-re is remek játék lehetett volna, kár, hogy ezt csak egy rövid reklám erejéig láthatjuk.

Hirdetés

Személy szerint imádom, amikor kreatív elmék eljátszanak a gondolattal, hogy milyen is lenne egy mai játék klasszikus verziója, a PS1-es Death Stranding, vagy a klasszikusként újraálmodott Resident Evil VII is hatalmas kedvencem a demake alkotások közül. Arra nem számítottam, hogy még az utóbbi időben nagyot ment Untitled Goose Game is képes lesz retró köntösben megdobogtatni a szívem, de sikerült.

Hirdetés

Az enyveskezű (illetve inkább szárnyú) liba kalandjaiból sajnos csak nagyon keveset láthatunk a népszerű animátor, 98DEMAKE munkájának köszönhetően, most ugyanis csupán egy rövid reklámot készített hősünk, de már ez is elég ahhoz, hogy simán megvenném a klasszikus szürke konzolra ezt a csodát.

Érdekesség, hogy a narrátor a végén szintén a klasszikus PS érából köszön vissza, egy klasszikus (és zseniális) Dino Crisis hirdetésből átvett hangról van szó. És lássuk be, működik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)