Hirdetés

Vakondok 4 - már lehet támogatni a díszdobozos kiadást

|

Ha szeretnétek egyet a Vakondok 4 40 órányi extrával megpakolt különleges kiadásából, már jelezhetitek az Indiegogón!

Hirdetés

Korábban írtunk arról, hogy az egy darabig exkluzívan nálunk megtekinthető Vakondok 4 egy spéci kiadást kap. Az Indiegogo oldal már akkor is élt, a kalapozás viszont csak most indult el.

Hirdetés

Órák alatt elfogytak az Early Bird kiadások, már most megvan a szükséges összeg 16 százaléka. Aki önzetlenül akar támogatni, 5 dollárral is beszállhat, de aki szeretne egyet a gyűjtői kiadásból, annak minimum 25 dollárt, kb. 7000 forintot kell fizetnie. Ezért cserébe már jár a 99 perces film full HD-s, 5.1-es és sztereó hanggal ellátott, 8 nyelven feliratozott (magyar, angol, portugál, francia, japán, német, spanyol) változata, 47 db, összesen 40 óra hosszúságú interjú, illetve egyéb videós extrák, mindez két blu-ray lemezen.

Ha a teljes támogatási összeg átlépi a 25000 dollárt, egy 1 órás válogatás is készül a Mi és a Számítógép című, '80-as években vetített sorozatból, 50000-nél pedig 2 órát vágnak össze ugyanebből. Minden további infót megtaláltok itt, még egy dedikált Commodore 64-et is lehet nyerni, illetve egy rakás aláírt játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)