Hirdetés

Half-Life: Decay - nagyon bizarr easter egg került elő

|

A rendkívül fura easter egg felfedéséhez nem kell mást tennünk, mint hatszázszor megütni egy hullát.

Hirdetés

Vannak olyan klasszikusok, amelyek akár megjelenésük után évekkel vagy évtizedekkel is tartogatnak olyan meglepetéseket, amelyekbe még senki nem futott bele. Persze általában ezek a franchise-ok rendelkeznek a legelszántabb rajongókkal, így előbb-utóbb minden titokra fény derül.

Hirdetés

A Half-Life: Decay minden bizonnyal a széria leginkább különcnek mondható, multis élményre kihegyezett darabja, ez a kooperatív játék először csak PlayStation 2-re jelent meg a Sierra On-Line gondozásában. Szerencsére ettől függetlenül nem kell lemaradnunk az érdekes részletekről, ugyanis MarphitimusBlackimus (akinek a YouTube-csatornája egyébként minden old school FPS rajongó számára ajánlott) ennek az epizódnak is a mélyére ásott és talált is valami egészen furcsát.

Egészen pontosan egy easter eggről van szó, ami valószínűleg az egyik legfurább, amit csak láttunk: az ötödik pálya környékén találhatunk egy halott biztonsági őrt, ami alapvetően nem lenne fura egy Half-Life játékban, csak ennek a halott őrnek éppenséggel 3000 HP-ja van. Ha szorgosan csapkodjuk a feszítővassal, akkor ezt természetesen levihetjük nullára, aminek következtében a holttest eltűnik és találunk a helyén néhány Snarkot. 

Ha valaki igazán mestere akar lenni ennek a (mára már szinte elfeledett) játéknak, akkor remélhetőleg ez az apró tipp segít a kiteljesedésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)