Hirdetés

Van felesleges 1 millió euród az összes, valaha kiadott konzolra?

|

Több mint 2000 gépet kínál eladásra egy gyűjtő.

Hirdetés

Ha kicsit elkalandozunk, az eBay komolyan be tudja szívni az óvatlan felhasználót, hiszen sorakoznak rajta az érdekesebbnél érdekesebb aukciók, a múltból elég csak a GeForce GTX (!) 2080-as prototípusra, az atomtöltetekhez használt billentyűzetre vagy a Sierra klasszikusainak forráskódjaira gondolnunk.

Most azonban egy minden eddigit lepipáló hirdetés került fel az árverési platformra: egy francia illető megválik a konzolgyűjteményétől, amely szinte az összes, valaha kiadott gépet tartalmazza, beleértve a limitált kiadásokat, a visszahívott modelleket és a csak versenyeken megnyerhető masinákat is.

Hirdetés

A teljes kollekció 2550 gépből áll (ebből 350 komplett csomagolásban), összesen fél évszázad konzoltermését ölelve fel. A tulajdonos megszállottságát remekül illusztrálja, hogy a gyűjteményben még a Ryan Reynolds-féle Zöld Lámpás Xbox 360 két eltérő kiadása is megtalálható, így jó eséllyel ő az egyetlen, aki a történelem során beruházott ezekre.

A hirdetés Google Translate-tel lefordított leírása alapján a hirdető még a 90-es évek elején kezdte harácsolni a konzolokat, s ugyan azóta kétszer is megvált tőlük, valahogy mindig visszarántotta a gyűjtőszenvedély. A kollekció kikiáltási ára 984 ezer euró, vagyis 39,55 milliárd forint, így leginkább múzeumok, vagy egy új kiállítást létrehozni vágyó játékőrült befektetők jöhetnek szóba potenciális vevőként, de valószínűleg ők sem fognak toporogni az eladó ajtajánál.

Ettől függetlenül lenyűgöző a gyűjtemény, amiről a tulajdonos YouTube-csatornáján több videó is megtekinthető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)