Hirdetés

Van olyan játék, amivel az összes Xbox konzolon egyszerre játszhatunk együtt

|

Négy konzolgeneráción ível át a visszafelé kompatibilitás.

Hirdetés

A Microsoft komoly hangsúlyt fektet arra, hogy ne kelljen kidobnunk a gyűjteményünk egyetlen darabját sem, és a játékok egy részével az újabb Xbox konzolokon is játszhassunk. Ennek köszönhetően a vállalat legújabb masinái, a Series S és a Series X is támogatják a korábbi generációk játékait (előbbiben persze nincs lemezolvasó, de digitálisan így is beszerezhetjük rá a régebbi címeket).

De mi van, ha azt mondjuk, hogy létezik olyan játék, amivel együtt játszhatnak az eredeti Xbox, az Xbox 360, a One és a Series gépek tulajdonosai is?

Hirdetés

A Modern Vintage Gamer mutatta meg, hogy az offline multit lehetővé tevő System Link funkciónak köszönhetően a Microsoft Games Studios arcade repülőszimulátora, a Crimson Skies akár úgy is játszható közösen, ha minden játékosnak különböző Xbox konzolja van. Videó bizonyítja, hogy a legelső Xbox, az Xbox 360, az Xbox One és az Xbox Series S/X együttes használata is lehetséges: 

Ti milyen videojátékoknál tudnátok még elképzelni a generációs határok leomlását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)