Hirdetés

Vásárolnál 400 kilónyi konzolt? Most megteheted

|

A Goodwill nevű online áruház tartott készletkisöprést, melynek keretében egy hatalmas doboznyi konzolt gyűjtöttek össze, amit most árverésre bocsátanak. Egészen pontosan 400 kilónyit.

Hirdetés

Már félretettek némi pénzmagot, hogy megvásároljátok a legújabb konzolokat? Esetleg ti is azok közé tartoztok, akik a készlethiány miatt végül nem jutottak géphez? Ha mindenképp szeretnétek konzolra költeni a pénzt akkor most akár 400 kilónyi PlayStationt is megvásárolhattok, mindezt kicsivel több, mint két PS5 áráért.

Igen, jól láttátok, valóban 400 kilóról beszélünk. A Goodwill.com nevű aukciós oldalra időről időre felkerül néhány furcsa gaminghez köthető termék, melyeket a Goodwill Goblin nevű Twitter-oldal kis csokorba gyűjt azoknak, akik valami egyedit vásárolnának. Most ő adott hírt két hatalmas dobozról, melyek telis-tele vannak mindenféle gaming cuccal.

Hirdetés

Az egyikben PlayStation konzolok vannak: hogy egészen pontosan milyenek és mennyi, azt nem tudjuk, de a mellékelt fotókon már most kiszúrtunk néhány PS2-t és PS3-at, sőt még egy PS4-et is. A doboz tartalma 912 fontot nyom, mely 413 kilogrammnak felel meg. Ez egészben kerül elárverezésre, a kikiáltási ár pedig 800 dollár.

Akad azonban egy másik doboz is, mely 604 fontnyi, azaz 273 kilónyi kontrollert és kábelt tartalmaz. Ebben már nem csak a Sony konzoljaihoz látunk kiegészítőket, hiszen feltűnik itt PS1, PS2, Xbox, Xbox 360 és Nintendo 64 kontroller is.

Mindkét doboz leírásában részletezik, hogy a benne található termékek használtak és sérültek lehetnek; egyiket sem tesztelték le, tehát egy kissé zsákbamacska érzete van a kikiáltásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)