Hirdetés

Végre elhárult minden akadály a Command & Conquer Remastered Collection LAN-partik elől

|

Most már tényleg úgy nyomhatod a C&C-t, mint a '90-es évek közepén.

Hirdetés

A Command & Conquer Remastered Collection kapott egy súlyosabb frissítést, ami hozzáadta a sokak által kért LAN Play opciót a játékhoz. Ennek segítségével végre helyi hálózaton is nyomhatjuk a többjátékos mókát. A frissítés egy picit szerencsétlen időszakban érkezett, lévén most a legkevésbé vonzó ötlet összeülni a haverokkal, de jó tudni, a lehetőség immáron adott.

Hirdetés

A Command & Conquer Remastered Collection egy tisztességes múltidézés lett, ami apró hiányosságokat leszámítva csillogó formában hozta vissza a Westwood klasszikusait. A LAN-támogatás elmaradása egy fájó pont volt, de mára ez is rendeződött.

Ugyan itthon valamelyest alábbhagyott a COVID-19 járvány, azért még mindig megfontolandó, hogy összegyűljetek a haverokkal. Ha LAN-partit rendeztek, legyetek óvatosak, tartsátok be az előírásokat és pusztítsátok el a GDI láncos kutyáit. Vagy a NOD erőit. Mi nem ítélkezünk. Akkor sem, ha nyilván rossz döntést hoztok. Éljen soká Kane!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)