Hirdetés

Végre megjelent a klasszikus Blade Runner felújított változata

|

A Westwood Studios 1997-es játékát a Nightdive Studios hozta el PC-re és konzolokra.

Hirdetés

Az 1982-es Szárnyas fejvadász a mai napig egy igazi klasszikusnak számít, amit a cyberpunk-rajongók valószínűleg előszeretettel néznek meg újra és újra. Ugyanakkor az 1997-ben, ugyanezzel a névvel megjelent videojáték talán már nem örvend ekkora népszerűségnek, de az alapvetően stratégiai játékaival ismertté vált Westwood Studios egy kifejezetten szórakoztató, point-and-click műfajú kalandjátékot alkotott meg.

Hirdetés

A játék cselekménye nagyjából a film történéseivel párhuzamosan futott, de nem egy szimpla adaptáció volt. Egyedi történetet mesélt el nekünk a Westwood, így érthető, ha a kalandjátékok kedvelői esetleg felkapták a fejüket, amikor kiderült, hogy a számos remaster mögött álló Nightdive Studios a Blade Runnert is kezelésbe veszi. Eredetileg már 2020-ban megjelent volna a felújított játék, de technikai akadályok miatt erre csak a héten került sor.

Már megvásárolható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is a Blade Runner: Enhanced Edition, ami természetesen már támogatja a kontrollereket és az angolon felül egy csomó más nyelvű felirat is bekerült. A látvány terén hozza az elvárt szintet a remaster, és a Nightdive fejlesztői még a Westwood eredeti átvezetőit is kicsinosították, így 4K-ban és 60 fps-sel élvezhetjük azokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti játszottatok régebben az eredeti Blade Runnerrel? Adtok egy esélyt a remasternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)