Hirdetés

Videón a Sebhelyesarcú játék, ami soha nem készült el

|

Képeket korábban már láthattunk a Scarface 2-ből, és most egy videó is felbukkant.

Hirdetés

Nagyon reméljük, hogy sokan találkoztatok a 2006-ban megjelent Scarface: The World is Yours játékkal, ami annyiban kapcsolódott az 1983-as filmhez, hogy annak egy alternatív idővonalas folytatása volt. Ennek története szerint Tony Montana túléli a Sebhelyesarcú eseményeit, és bosszút esküszik azok ellen, akik megfosztották hatalmától. Al Pacino ugyan nem szinkronizált benne, de Steven Bauer, Robert Loggia és Al Israel igen, már csak emiatt is kötelező a filmet kedvelőknek.

Mi nagyon szerettük, és szívesen láttuk volna a folytatását is, ám ez nem készülhetett el.

Hirdetés

Mafia Game Videos csatornájára került fel egy közel tízperces anyag (ahogy korábban a látványtervek is), amiben láthatjuk a Scarface: Empires névre keresztelt második rész pre-alfa játékmenetét. A feltöltő állítása szerint ez a játék 2008. június 6-ai állapotát tükrözi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A fejlesztést a Radical Entertainment végezte, mely akkortájt az Activisionnek dolgozott. A projekthez a Prototype alatt is működő motort akarták használni.

Nem számítunk arra, hogy megjelenik majd belőle egy játszható verzió, de azt nagyon reméljük, hogy valaki, valamikor előáll majd egy ilyen hangulatú játékkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)