Hirdetés

Videón az összes GameCube játék, amit töröltek

|

Zavarba ejtően sok cím hasalt el a célvonal előtt, mely sosem láthatta meg a napvilágot a Nintendo hatodik generációs asztali konzolján.

Hirdetés

A Did You Know Gaming? csatorna fáradságos munkával előásott minden olyan GameCube-ra bejelentett játékot, amit végül ilyen vagy olyan okból elkaszáltak a konzol 2001-től 2007-ig tartott pályafutása során. A rekorder PS2 és a piacra új szereplőként lépett Xbox mögött harmadik helyen végzett masina még 22 millió eladott példányig sem jutott, vagyis nem tartozik a Nintendo sikertörténetei közé.

Hirdetés

Hogy bármit változtattak volna az eredményen az elkaszált címek, azt már sosem tudjuk meg. Sőt ha azt is figyelembe vesszük, hogy a The Legend of Zelda: Wind Waker, Super Mario Sunshine, Resident Evil Remake, Resident Evil 4 és Metroid Prime fémjelezte, majd' 700 címből álló katalógus dacára is csak ennyire futotta, gyakorlatilag máris értelmét veszti az előbbi felvetés. Mindenesetre a befejezetlen játékok között vegyesen találunk exkluzívokat és portokat, új IP-kat, valamint stabil és bejáratott franchise-ok tagjait, no meg persze licencelt termékeket.

Láttatok olyat, amelyikkel szívesen játszottatok volna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)