Hirdetés

Videón láthatjuk, milyen lehetett volna a Doom 4

|

Újabb anyagok kerültek elő az elkaszált, akcióorientált Doomból.

Hirdetés

Nagyon örülünk neki, hogy végül az id Software rebootolta a Doom sorozatot a 2016-os résszel, és egy új, felturbózott, de az alapokhoz mégis hű játékot tett elénk. Ugyancsak szerettük a Doom Eternalt, ami az idei év egyik legjobb játéka lett, így valószínűleg a fejlesztők sem bánják, hogy nem az eredeti tervekkel mentek tovább.

A Doom 4 fejlesztése ugyanis haladhatott volna egészen más irányba, játékmenetét tekintve tolódhatott volna jobban a realizmus felé, Call of Duty-szerűnek szánták, tele scriptelt jelenetekkel és filmszerű pillanatokkal. 2008-ban jelentették be, de 2011-ben kukázták és újratervezték az egészet.

Hirdetés

Az alábbi videóban látványterveket, animációkat láthatunk, megnézhetünk egy Glory Killt, ami ugye végül bekerült a 2016-os Doomba is, illetve pár szörnyeteget és némi játékmenetet. Az eleje és a vége igazán izgalmas, a többi csak érdekesség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)