Hirdetés

Warcraft III - már 16:9-ben is játszhatjuk

|

Korábban is tesztelhető volt a Warcraft III frissítése, amely lehetővé tette a szélesvásznú képernyők teljes kihasználását, ám csak most élesedett a patch.

Hirdetés

Ennyi év távlatából is töretlen népszerűségnek örvend a Warcraft III, a Blizzard pedig továbbra sem engedi el klasszikusának kezét, hiszen éppen most vált elérhetővé a legújabb, 1.29-es javítás hozzá. 

Hirdetés

A frissítés legfontosabb része, hogy mostantól a játék támogatja a szélesvásznú képernyőket is, amelynek érdekében új darabokkal bővült a felhasználói felület, tehát szó sincs a kép széthúzásáról, valódi, natív 16:19-es felbontást kapunk. Ezenkívül lehetőségünk nyílik 24 fős lobby-t létrehozni, új csapatszínek kerültek be (például mogyoró, levendula, türkiz és őszibarack), elölről kezdhetjük megmászni a ranglétrát és hamarosan az automatizált versenyek is folytatódnak.

Természetesen az 1.29-es tapasz rengeteg hibajavítást és finomhangolást is magába foglal (itt utánaolvashattok mindnek), valamint a Blizzard figyelmeztet mindenkit, aki még XP-t használ, hogy ez az utolsó verzió, ami támogatja ezt az operációs rendszert, a következő már nem fogja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)