Hirdetés

Warcraft III: Reforged - vadonatúj gameplay videókon láthatjuk az újraalkotott klasszikust

|

Több mint egy órányi anyagot tudunk mutatni a játékból, ami már félkész állapotban is egész pofásnak tűnik.

Hirdetés

A tavalyi BlizzCon talán nem volt annyira izgalmas, mint ahogy vártuk, de akadtak azért olyan bejelentések, amelyeknek eléggé megörültünk. Ilyen volt például a teljesen felújított Warcraft III, amit most közelebbről szemügyre is vehetünk. Több gameplay videó is felkerült a Warcraft III: Reforged-ról a Book of Flames nevezetű YouTube-csatornára (pont ezért még ne tekintsük hivatalosnak, majd meglátjuk, reagál-e valamit a Blizz), amiknek köszönhetően egy óránál is tovább csodálhatjuk az alaposan kipofozott RTS-t.

Hirdetés

A játék ráadásul a legmagasabb grafikai beállítások mellett 1080p-s felbontásban, 60 fpssel fut, tehát minden adott ahhoz, hogy a legapróbb részletekig megvizsgáljuk az új köntösbe bújtatott klasszikust. Amint az látható, a Blizzardnak sikerült úgy javítania a grafikán, hogy közben azért megtartották a játék jellegzetes látványvilágát is. A felvételek elméletileg a Reforged bétájából származnak, szóval elképzelhető, hogy a megjelenésig még változtatnak egy-két dolgon a fejlesztők, de ha tudni szeretnétek, nagyjából mire kell számítani, akkor feltétlenül nézzetek rá a videókra!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)