Hirdetés

Kiderült, mikor számíthatunk a Wasteland felújított változatára

|

Hamarosan újra belevethetjük magunkat az 1988-as klasszikusba.

Hirdetés

Az inXile Entertainment a mai napon Twitteren jelentette be, hogy egészen pontosan mikor is érkezik meg az első Wasteland felújított változata. Nme is kell már olyan vészesen sokáig várnunk rá.

Hirdetés

Wasteland Remastered megjelenését ugyan február 25-re lőtték be. A játék ekkor nem csak Xbox One-ra, hanem PC-re is megjelenik, ahol Windows Store-on, Steamen és GOG-on keresztül is megvásárolhatjátok majd - igen, az Epic Games Store ezúttal kimarad. Az sem mellékes, hogy a Wasteland Remastered egyből az Xbox Game Pass felhozatalának részét képezi, szóval az előfizetők rögtön bele is vethetik magukat a kalandba bármiféle további díj megfizetése nélkül - azt viszont sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy a PC-s Game Passre is vonatkozik-e ez a remek hír. 

Wasteland Remastered tehát február 25-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)