Hirdetés

Egy programozó Game Boyra portolja a Wolfenstein 3D-t

|

Egy lelkes rajongó egy kis szereléssel és mágiával Game Boy Colorra költözteti a Wolfenstein 3D-t, és már van is egy játszható verziója.

Hirdetés

Nyilván a GameBoy Color nem az a hardver, ami bármit elbírna, viszont egy kis ügyeskedéssel meg lehet kerülni a gátakat. Anders Granlund éppen azon dolgozik, hogy a teljes Wolfenstein 3D-t elbírja a konzol.

Granlund azon kívül, hogy szoftveresen megbűvölte az alapjátékot, belepiszkált kicsit a konzolba is, és még az egyedi kazettába is berakott egy társprocesszort, ami lehetővé teszi, hogy a gép jóval a képességei felett teljesítsen.

A videón látható verzióban egyelőre csak 10 pálya van és 3 ellenféltípus, de emberünk azon dolgozik, hogy bővítse a portot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)