Hirdetés

WRATH: Aeon of Ruin - bejelentették a Quake szellemi örökösét

|

Olyan játékokból merít a Quake mellett, mint az eredeti Doom, az Unreal, a Blood és a Hexen.

Hirdetés

Bár többször hallhattuk már az évek során, hogy a világ egyik legjobb lövöldéjének szellemi örököse készül, valójában a Quake azóta is verhetetlen a műfajában, amelyben erősen közrejátszik a nosztalgiahangulat is. A 3D Realms éppen ezért legújabb projektjében eltávolodik a modern grafikus motoroktól és új játékát, a WRATH: Aeon of Ruint az hajtja majd, ami anno a Quake 1-et is. 

Hirdetés

A "dark fantasy horror FPS" története szerint az általunk irányított Outlander egy haldokló világ partjain találja magát és azt a feladatot kapja, hogy vadássza le az Old World megmaradt Őrzőit. Kalandjai során megfordul ősi kriptákban, elsüllyedt romokban, megszentségtelenített templomokban és kísérteties erdőkben, kilenc többféle tüzelési móddal rendelkező fegyverével (köztük egy dupla csövű shotgunnal) és tíz ereklyéjével azonban bármilyen ocsmánysággal elbánhat. A WRATH a felfedezésre fókuszáló, nem lineáris játékmenetet preferálja, bár kezdetben csak az első két birodalom nyílik majd meg számunkra, a többihez össze kell szednünk a kulcsokat, a pályák pedig tele lesznek titkokkal.

Az 1C Entertainment kiadásában érkező játéknak olyan ihletforrásai voltak, mint az első Quake, az eredeti Doom, a Duke Nukem 3D, az Unreal, a Blood és a Hexen, továbbá Quake-veteránok is dolgoznak rajta, a heavy metallal súlyosbított zenékért pedig a Quake Champions komponistája felel. Íme az első trailer: 

A WRATH: Aeon of Ruin megjelenése 2019 nyarán várható PC-re, Macre és Linuxra, 2020 elején pedig PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megérkezik a tervek szerint. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)