Hirdetés

Még az év vége előtt játszhatunk majd klasszikus Xbox-játékokkal az Xbox One-on

|

Phil Spencer magabiztosan nyilatkozott a visszafelé kompatibilitás megjelenésének kapcsán.

Hirdetés

A Microsoft konzolján már régóta lehetőségünk van arra, hogy újrajátsszuk Xbox 360-as kedvenceinket, viszont korábban az is be lett ígérve, hogy a legelső Xbox címei közül is jó néhány visszatér, úgy tűnik, hogy már nem is kell sokat várnunk erre.

Hirdetés

Phil Spencer a Brazil Game Show-n nyilatkozta azt, hogy még 2017-ben megérkeznek Xbox One-ra az olyan klasszikus címek, mint a Crimson Skies vagy a Fuzion Frenzy. Spencer még azt is elmondta, hogy néhány játék remekül teljesít, és van olyan is, ami nem annyira jól, de még mindig ugyanolyan élvezetes játszani ezekkel az alkotásokkal, mint amilyen 15 éve volt.

Az Xbox One X-en pedig kicsit máshogy fog működni ez a rendszer, de erről még nem árult el sok mindent az Xbox fejese.

Nektek mi volt a kedvenc Xbox-játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)