Hirdetés

Újra játszható a XIII

|

Ismét elérhető a játék a GOG-on, és az ára sem vészes.

Hirdetés

Több szempontból is fantasztikus játék volt a 2003-ban megjelent, egy képregényt feldolgozó XIII, melyben egy titkosügynök szerepében egy óriási összeesküvés közepébe csöppentünk. Az Egyesült Államok elnökét meggyilkolták, és mivel a főhős rosszkor volt rossz helyen, elsőszámú gyanúsítottá vált, kénytelen tisztázni magát.

Hirdetés

Már a remaster is készül, de az csak 2020-ban fog megjelenni. Aki nem tud addig várni, és újra végigjátszaná a XIII-at, most 5,99 euróért vásárolhatja meg a GOG-on. A játék mai Windowsokon is gond nélkül fut, és mindössze 2,1 GB szabad helyre van szüksége.

Érdemes egyébként körülnézni még az oldalon, mert most indult egy nagy leárazás a 11. évforduló örömére. Csekkoljátok a kínálatot, hátha találtok valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)