Hirdetés

Yarntown néven jelent meg a Bloodborne rajongói, 16-bites remake-je

|

A From Software egyik legnépszerűbb RPG-je sosem jelent meg PC-re, így a platform lakóinak a Yarntown maradt az egyetlen mentsvára.

Hirdetés

A Bloodborne a PlayStation 4 egyik legünnepeltebb címe, amiért évek óta könyörögnek a PC-s játékosok. Talán így a Death Stranding és a Horizon: Zero Dawn között állva nem lehetetlen, hogy egyszer a Bloodborne is megkapja a saját portját, de addig a reményteljes napig be kell érnünk a Yarntownnal, ami egyébként egy elképesztő rajongói remake.

Hirdetés

A Yarntown egy ingyenesen letölthető játék, amiben a Bloodborne ikonikus Yharnamja környékét fedezhetjük fel. A fejlesztő nem csak a vizuális stílust emelte át, de áthozta a stamina rendszert, a pisztolyokat, a könnyű és nehéz támadásokat, és a vetődést is. Még a Hunter's Dream hub is befért, amihez visszautazhatunk a lámpákon keresztül.

A fejlesztő, Max Mraz projektje mindenképp megér egy próbát: a játékot innen tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)