Hirdetés

15 éves a The Lord of the Rings Online, rengeteg tartalom válik ingyenessé

|

A középföldei MMORPG kiegészítőinek egy jelentős része mindenki számára elérhetővé válik. A The Lord of the Rings Online fejlesztői újdonságokkal is készülnek.

Hirdetés

Ugyan a 2007-ben megjelent The Lord of the Rings Online nem tudta lenyilazni, ledönteni, leszúrni, levarázsolni (tessék választani közhelyes szófordulatot) trónjáról a World of Warcraftot, de Tolkien műveinek rajongóit a mai napig elszórakoztatja. A játék 2010-ben F2P modellre váltott, de ez korántsem nem jelentette a történet végét.

Számtalan kiegészítő hozott új kasztokat, fajokat, felfedezendő régiókat és teljesítendő küldetéseket. Ezek egy része hamarosan az ingyen játékosoknak is elérhető lesz. A Mines of Moria, a Siege of Mirkwood, a Rise of Isengard, a Riders of Rohan, és a Helm's Deep például szabadon elérhetővé válik, de aki mégis befizetné a VIP tagságot, az extra költség nélkül megkapja még a Mordor, Minas Morgul, és a War of the Three Peaks csomagokat is.

Hirdetés

A High-Elf faj is szabadon választható lesz ingyenes és fizetős kalandozóknak egyaránt, ahogy a Rune-keeper, Warden, és a Beorning karakterosztályok is.

A megnyíló karakteropciók mellett egy új zóna is érkezik, Yondershire. A fejlesztők szerint ez a vidék:

"Mocsaras, erdős terület, ahol ritkásabb a hobbit-élet. A helyiek visszahúzódó bajkeverők, akik sokkal kevésbé barátságosak, mint a Megyében élő társaik."

A játék 15 éves születésnapja után sem ér majd véget a kaland: a fejlesztők már a grafikai és játékmechanikai átalakításokon dolgoznak, ahogy várják A Gyűrűk Ura sorozat keltette lelkesedést. Ti visszatértek szétnézni, ha már számtalan új, ingyen elérhető kontent érkezik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)