Hirdetés

15 napon át 15 játékot ad ingyen az Epic Games Store

|

Az Epic Games megismétli a tavalyi ajándékszórást, most még több címmel.

Hirdetés

Az Epic Games rendületlenül folytatja az ajándékosztogatást. A heti ingyenes címek mellett (most éppen az Obsidian Entertainment két kiváló szerepjátéka, a Pillars of Eternity és a Tryanny van soron) visszahozzák a tavaly év végi nagy dobásukat is. Akkor a 12 Days of Free Games promóció keretében napi egy játékkal dobtak meg minket, ezt pedig igyekeznek idén új szintre emelni. 

Hirdetés

Az Epic Games Store idei ünnepi időszaka december 17-én indul, és ahogy a 15 Days of Free Games neve is mutatja, ez napi egy ingyen játékot jelent 15 napon keresztül. Minden alkalommal 24 óránk lesz lecsapni az aktuális meglepetésre, és cserébe örökre a gyűjteményünkben tudhatjuk. 

Emellett az Epic Games nagy leárazásokkal is készül, akár 75%-os kedvezményekre is lehet majd számítani egyes játékok esetében, szóval érdemes telepakolni a kívánságlistát. December 17-től nézzetek vissza minden nap két szelet bejgli között, megéri. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)