Hirdetés

2020 egyik legjobb játékát adja ingyen az Epic Games Store

|

Rettentő hangulatos, izgalmas, és most ingyen belevághatsz.

Hirdetés

Néhány langyosabb hét után most egy izgalmasabb következik: már elérhető az Epic Games Store következő ajándék játéka, a 2020 legvégén megjelent Call of the Sea, ami egy rejtélyes szigetre repít vissza minket.

Az 1930-as években játszódó történet főszereplője a Cissy Jones által szinkronizált Norah, akinek férje azzal a céllal szállt hajóra, hogy ráleljen egy gyógymódra, de társaival együtt nyoma veszett, így a hölgy egymaga indult a nyomába. Felfedezhetjük a kalandokkal teli szigetet, fejtörőket oldhatunk meg, és sorra derítjük fel, mi történt ott a múltban. Szép, hangulatos, a belső nézetes kalandjátékok kedvelőinek abszolút ajánlott.

Hirdetés

Beszerezni az Epic Games Store-ból vagy az Epic Games klienséből lehet, a játék adatlapján a GET gombra, majd bejelentkezés után a Place Orderre kell kattintani ehhez. Mobilos böngészőből is hozzáadható a felhasználói fiókunk könyvtárához, aztán hazaérve indíthatjuk is a letöltést.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)