Hirdetés

5000 forintot spórolhatsz, ha ezt a steames játékot ingyen behúzod

|

Ismét ajándékot ad a Fanatical, a kiválasztott cím még egyéves sincs.

Hirdetés

Sűrű hetük van az ingyenes játékokra vadászó gamereknek, hiszen az elmúlt napokban a GOG.com két alkalommal is meglepte őket (előbb a Sunblaze-t, majd a Crusader Kings II-t lehetett megszereni), miközben az Epic Games Store sem tétlenkedett. Utóbbi a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont és folytatását, a Guacamelee! 2-t adja most ajándékba.

Hozzájuk csatlakozik harmadik bőkezű szponzorként a Fanatical, amelytől az érdeklődök steames játékokat vásárolhatnak, időnként még annál is olcsóbban, mint amennyiért a Steamen kínálják őket.

Hirdetés

Ugyanez mondható el az Alchemy Gardenről is, melyért a Valve piacterén közel 13 eurót kérnek, míg a Fanatical beéri 9 euróval is. Legalábbis normális esetben, mert ezúttal egyetlen centet sem vár érte cserébe, csupán azt, hogy iratkozzunk fel a hírlevelére. Ehhez szükség lesz egy Fanatical-fiókra, amit össze kell kötnünk a Steam-fiókunkkal, de a művelet egyáltalán nem bonyolult.

Fáradozásunk jutalma a MadSushi Games 2022 decemberében megjelent alkotása lesz, amelyben a világ felfedezése, új receptek és növények beszerzése, kertünk gondozása, a termés leszüretelése, majd pedig varázsitalok kotyvasztása és árusítása a feladatunk. Meghökkentően alacsony a gépigénye, továbbá teljesen erőszakmentes, nincs benne semmi félelmetes, ezért a kicsiknek is bátran ajánlható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)