Hirdetés

A Battlefield 2042 ingyen játszható egész hétvégén Xboxon

|

A zöld csapat tagjai extra költségek nélkül próbálhatják ki a tavalyi év legvitatottabb lövöldéjét.

Hirdetés

A Microsoftnak és az Xbox csapatnak jó szokása, hogy minden hétvégén elérhetővé tesznek pár játékot, melyeket az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők extra költség nélkül pörgethetnek néhány napig.

Ezúttal csak egy cím került terítékre, de az elég tekintélyes: a Battlefield 2042 már mától egészen hétfőig, korlátok nélkül játszható. Bár nagy csalódást okozott a rajongóknak, még így is sokkal jobb program, mint a játék subredditjén fenyegetni a fejlesztőket, meg a családjukat, bár nyilván ezzel nem mindenki ért egyet. 

Hirdetés

Ha van egy Xbox konzolotok, akkor csak meg kell nyomnotok a letöltés gombot, aztán mehet is a móka. Minden elért eredményetek megmarad, így ha később folytatnátok a játékot, akkor ott folytathatjátok majd azt, ahol korábban abbahagytátok.

Az Xbox Free Play Days akciók alatt elérhető játékoknak általában a vételárát is lenyesik, és ez most sincs másképp:

Egy próbát azért megér a cucc, ha tudni akarjátok, hol tart most éppen a döcögős és botrányokkal teli rajtja után. Szüksége is van a friss közönségre, mert jelenleg éppen többen nyomják a Battlefield V-öt, ami azért elég lehangoló helyzetkép.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)