Hirdetés

A Battlefield 2042-t egész héten ingyen pörgetheted

|

Hatalmas leárazással és ingyenes periódussal próbálja meg visszanyerni a DICE a játékosok kegyeit.

Hirdetés

A Battlefield 2042 minden szempontból hatalmas bukás volt. A DICE és EA megpróbáltak lenyomni egy rakat nem kívánt változtatást a rajongók torkán, maga a játék pedig rengeteg technikai hibával és tartalmi hiányossággal küzdött.

Sokan teljesen lemondtak az új Battlefieldről, és bár a DICE próbálja menteni a menthetőt, a keményvonalas katonák már rég eltemették a Battlefield 2042 jövőjét. Ettől függetlenül nem lehetetlen, hogy új rajongókat nyerjen meg magának a széria, és ehhez a fejlesztők most minden eszközt bevetnek.

Hirdetés

A Battlefield 2042 épp ingyenesen letölthető és játszható a Steamen keresztül, így egy fillér nélkül megnézhetjük, hogy miért könyvelte el mindenki katasztrófának a cuccot. Ha úgy éreznétek, hogy nektek tetszik a jövőbeli hadviselés, vagy a megjelenés óta kiadott frissítések szerintetek helyretették a cuccot, akkor nyomott áron meg is vehetitek a teljes verziót. A Battlefield 2042 ugyanis most 18 euróért vásárolható meg.

Egy prémium lövölde az egy prémium lövölde, és ez az árcímke más játékok DLC csomagjaiéval vetekszik. Ennyiért még azoknak is megfontolandó lesz, akiket egyébként annyira nem is vonz a Battlefield franchise.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)