Hirdetés

A Bethesda egyik játéka ingyenes ma az Epic Games Store-ban

|

Erős ajándékkal készült mára az Epic Games.

Hirdetés

A Dealabs megbízható szivárogtatója, billbil-kun, aki a PlayStation Plus-os játékokat is napokkal bejelentésük előtt meg szokta súgni, azt állította, szerinte az Epic Games Store mai ajándéka lesz az épp zajló promóció legjobbja. Eddig sem voltunk elégedetlenek, de most egy kicsit még jobban szeretjük az Epicet.

A mai ajándék ugyanis a Bethesda Softworks 2017-es akció-kaland FPS-e, a Prey, amiben a Talos I űrállomáson kalandozhatunk és küzdhetünk idegen lényekkel. Sosem tudhatjuk, melyik tárgy valódi, és melyik egy mimic, ami széknek, bögrének, bármi egyébnek álcázza magát.

Hirdetés

Ha szeretnétek megszerezni, irány a fenti linken vagy a kliensen keresztül az Epic Games Store, ahol december 26. 17:00-ig tudjátok az egyébként 11.040 forintba kerülő játékot hozzáadni fiókotokhoz a GET gomb megnyomásával. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Holnap is nézzetek vissza, hiszen a promóció egészen december 30-áig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)