Hirdetés

A Bethesda valaha volt egyik legjobb játéka ingyenes most az Epic Games Store-ban

|

Akinek eddig kimaradt, pótolja, akinek meg már megvan, tegye el ebbe a könyvtárába is.

Hirdetés

Idén ünnepli 25. születésnapját a Fallout sorozat, erről korábban egy hosszabb cikkben is megemlékeztünk. A Bethesda örömében úgy döntött, összeáll az Epic Games Store-ral, és lehetőséget ad a játékosoknak, hogy pótolják a széria legtöbb elismerést kivívó, legmagasabb Metacritic-átlaggal rendelkező részét.

A következő hét napban teljesen ingyen szerezhetjük meg a Fallout 3: Game of the Year Editiont, amely az alapjáték mellett tartalmazza az Operation: Anchorage, a The Pitt, a Broken Steel, a Point Lookout és a Mothership Zeta kiegészítőket is. Ha valaki esetleg nem ismerné: egy posztapokaliptikus világban kalandozhatunk és küzdhetünk a túlélésért, miközben mindenféle karakterekkel sodor minket össze az élet, folyamatosan fejlesztjük cuccainkat és tulajdonságainkat. FPS-ként és TPS-ként egyaránt játszhatjuk.

Hirdetés

Most sem áll meg egy ajándéknál az Epic, a Fallout 3 mellett az Evoland Legendary Edition is ingyenes. A csomag két játékot tartalmaz, amik közül az első az akció-kalandjátékok történelmén vezet végig minket a monokróm alkotásoktól a 3D-sekig, a másikban pedig a látványvilág változik, ahogy haladunk előre.

Mindkét ajándékot október 27. 17:00-ig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz úgy, hogy a fenti linkekre kattintva megnyitjátok az adatlapokat, rányomtok a GET gombra, bejelentkezés után pedig a Place Orderre.

A jövő hétre a Saturnalia, illetve a Warhammer 40,000: Mechanicus jut majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)