Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare multiját most 5 napig pörgethetjük ingyen

|

Az Infinity Ward most egy jó pár pályát a rendelkezésére bocsát azoknak, akik a Warzone mellett rápróbálnának más módokra is.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare az elmúlt évek egyik legjobb FPS-élményét nyújtja, emiatt nagyon szerencsés, hogy a Warzone-ban bárki ingyen leshet rá, hogy mit sikerült összeraknia az Infinity Ward csapatának. Persze a játék hivatalos multiplayer szekciója rengeteg egyéb kihívást, pályát és módot tartalmaz, ráadásul hamarosan arra is ingyen nézhetnek rá a kíváncsi katonák.

Hirdetés

Már senki nem panaszkodhat, hogy unja a Warzone otthonául szolgáló Verdanskot, hiszen a ma induló ötödik szezon rengeteg újdonsággal dobja fel a megjelenés óta jóformán változatlan pályát. A kiadó azonban készül még ingyenes tartalmakkal, így akik mindig is kipróbálták volna a Modern Warfare multiplayerét, azok péntektől abban is megmutathatják, hogy puskával a kézben nincs párjuk. 

A fejlesztők gondosan összeválogattak 5 pályát, melyeken ismerkedhetünk a multi kínálta módokkal; ezek között találunk majd újdonságokat az ötödik szezonból is. Ráadásul most minden eddiginél hosszabb ideig mélyedhetünk el az élményben ugyanis augusztus 7-én este 7-kor vághatunk bele és egészen augusztus 12-ig, szintén este 7 óráig pörgethetjük az alapvetően fizetős tartalmakat.

Ti adtok egy próbát a multiplayernek is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)