Hirdetés

A Capcom két játéka is ingyenes Nintendo Switch-re

|

A kiadó klasszikus alkotásait szerezhetjük be most teljesen díjmentesen.

Hirdetés

Az újabb kalandok mellett rengeteg régebbi, mára már klasszikusnak számító videojátékot pörgethetünk Nintendo Switch-en. Ráadásul most még fizetnünk sem kell azért, ha ismét elő szeretnénk venni, vagy csak szimplán bepótolnánk két igazi retró csodát, ugyanis a Capcom jóvoltából teljesen ingyen a miénk lehet az 1985-ben megjelent Ghosts 'n Goblins, illetve az 1987-es 1943: The Battle of Midway.

Hirdetés

Az 1943: The Battle of Midway egy kifejezetten ismert shoot 'em up, ami ráadásul a jelek szerint permanensen ingyenes marad, tehát nem kell sietnünk a beszerzésével. A Ghosts 'n Goblins című platformert ezzel szemben csak február 25-ig, a Ghosts 'n Goblins Resurrection megjelenéséig kaparinthatjuk meg ilyen módon, szóval erre érdemes lehet minél hamarabb lecsapni.

Ti beszerzitek valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)