Hirdetés

A Chivalry 2-t ingyen pörgethetitek a hétvégén

|

Nagy napja van ma a középkori mészárszéknek, és most anyagi kockázat nélkül lehet kipróbálni a kardforgatást.

Hirdetés

A Chivalry 2 nem a legnépszerűbb játék a világon, de a középkori többjátékos akciónak megvan a maga hűséges rajongótábora. Ez a tábor hamarosan nagyot fog nőni, ugyanis a játék most ingyenesen játszható egészen hétfő reggelig.

A cím már elvileg ott figyel mindenki Epic Games Store könyvtárában, így csak rá kell kattintani a letöltéshez és kipróbálásához. Az ingyenes hétvége pontosan hétfő reggel 9-ig tart majd, de aki azután is folytatná a harcot, az most 33 százalékkal olcsóbban be is tudja húzni a Chivalry 2-t.

Hirdetés

Az ingyenes időszakot hirdető új trailer a következő frissítésből is mutatott pár képkockát, így azoknak is érdemes lesz megnézniük, akiknek egyébként már megvan a játék. 

Ha valaha is érdekelt a Chivalry franchise (a Chivalry 2 teszt itt olvasható, mi nagyon szerettük), akkor most érdemes lesz élni az ingyenes hétvége és az akció adta lehetőségekkel. Tesztek vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)