Hirdetés

A Cobra Kai sorozat és az olimpia hivatalos játékát is ingyen játszhatjuk a hétvégén

|

Aki rendelkezik Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, még a Battlefield 1-be is költségek nélkül kóstolhat bele.

Hirdetés

Ezen a hétvégén sem marad el a Free Play Days, az Xbox szokásos promóciója, melynek keretében néhány napig bárki korlátok nélkül játszhat az épp kiválasztott játékokkal. Volt már izgalmasabb felhozatal, de a Netflix Cobra Kai sorozatának bűvöletében élők különösen örülhetnek (nem csak azért, mert magyar szinkront kapott az első évad).

Mivel a Free Play Days továbbra is csak az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagoknak szól, a legfontosabb, hogy rendelkezz élő előfizetéssel ezek valamelyikére, illetve nem árt, ha van egy Xbox One vagy Xbox Series konzol a háztartásban.

Hirdetés

Az ajánlat július 22. este 9-től július 25. este 9-ig tart, ennek keretében a Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, a Battlefield 1, valamint az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game elérhető. Ha bármelyikbe belekóstolnátok, látogassatok el az Xbox.com-ra vagy a konzolon keressetek rá a játékokra. A Cobra Kai 50%-os kedvezménnyel, a Battlefield 1 alap változata 70, a Revolution Edition 80 százalékkal olcsóbban kapható most, úgyhogy ha megtetszenek, húzzátok be őket bátran.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)