Hirdetés

A Command & Conquer: Tiberian Sun csatáit hozza testközelbe ez az ingyenes rajongói játék

|

A Totem Arts csapata rengeteg újdonsággal teszi izgalmasabbá a Command & Conquer univerzumában játszódó Renegade X-et.

Hirdetés

A Command & Conquer: Renegade remake-jének szánt Renegade X projekt 2014-ben készült el egy rajongókból álló fejlesztőcsapat által, és az azóta is folyamatos frissítésekkel bővülő alkotáshoz hamarosan újabb tartalom érkezik a Renegade X: Firestormmal. A Totem Arts csapata ezzel a játékmóddal a Command & Conquer: Tiberian Sun tartalmait, vagyis az összes térképet, járművet és katonai egységet belezsúfolja a Renegade X-be.

Hirdetés

Emellett mind az első, mind pedig a második Tiberium háború érájából származó térképek elérhetőek lesznek, és a meccsek végén bármelyik új mapra lehet majd szavazni. Az ingyenesen elérhető játékhoz egy kedvcsináló is készült, ezt alább nézhetitek meg.

A jelenlegi tervek szerint a Renegade X: Firestorm valamikor idén ősszel válik elérhetővé. Addig is a Renegade X szabadon letölthető az alkotás Mod DB oldaláról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)