Hirdetés

A driftelés megszállottjai most egy nagyon jó játékot húzhatnak be ingyen

|

A minimalista drift-szimulátor tökéletes kelléke lehet a hétvégi lazulásnak.

Hirdetés

A GOG.com még mindig pörgeti a nyári akciókat, de nyilván nem mindenki teheti meg, hogy lapáttal tolja bele a nehezen megkeresett pénzét a játékvásárba. Ezt a platform vezetői is pontosan tudják, így megajándékoztak minket egy laza, minimalista autós szimulátorral.

Az Absolute Drift: Zen Edition fekete báránynak tűnhet a versenyjátékok nyájában, de higgyétek el, egészen különleges élményt nyújt, amit érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Az Absolute Driftben kapunk 6 járgányt, három játékmódot és 34 pályát (kiegészítve a felhozatalt pár nagyobb, nyílt helyszínnel). Mindezt felsőnézetből, minimalista grafikai megjelenítésben élvezhetjük. A játékhoz van egy online ranglétra is a kompetitív sofőrök kedvéért.

A Zen Edition egyébként még hozzácsapott a játékhoz extra eseményeket, egy Drift Lines játékmódot, éjszakai eseményeket, és egy bőségesebb oktatórészleget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha esetleg kellene egy kis vizuális rásegítés, itt tudjátok csekkolni az Absolute Drift gameplay élményt:

Amennyiben be akarjátok húzni a cuccot ingyen (és miért is ne akarnátok?), akkor látogassatok el a GOG főoldalára, ahol kicsit lejjebb görgetve megtaláljátok a szükséges nagy zöld gombot. Holnap estig van időtök lecsapni a játékra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)