Hirdetés

A For Honor is ingyenes hétvégét kap

|

Lassan az összes aktuális Ubisoft játékot kipróbálhatjuk teljesen ingyen, a hétvégén például a pár éve megjelent, középkori harcosokat felvonultató kalandba vethetjük bele magunkat.

Hirdetés

A Ubisoft a jelek szerint tényleg nagyon szeretné visszaédesgetni magához a tavalyi évben megjelent, meglehetősen gyenge játékaik (igen, rád nézünk Ghost Recon: Breakpoint) után kiábrándult közönséget. Lassan az összes "játék mint szolgáltatás" modellben megjelent alkotásukat kipróbálhattuk, kezdve a The Division 2-vel, a Rainbow Six: Siege-en át egészen a Ghost Recon: Breakpointig - most a For Honorral bővül a lista, ha a lövöldözéstől már besokalltatok volna.

Hirdetés

Az ingyenes időszak csütörtökön indul PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, de a különböző platformokon eltérő időben nyílik meg a lehetőség. Míg a konzolos játékosok már délelőtt belevethetik magukat, addig PC-n csak a délutáni órákban válik elérhetővé az ingyenes verzió. Hogy egészen pontosan mikor kezdhetjük, és meddig pörgethetjük a For Honort, arról a Ubisoft egy kis grafikát is összeállított:

A For Honor kifejezetten döcögős startja után a Ubisoft sokat dolgozott azon, hogy kiegyensúlyozza a játékélményt, így mindenképp érdemes lehet adni neki egy próbát. Ahogy a korábbi ingyenes hétvégék alatt, úgy most is kapott egy combos, 80 százalékos leárazást a kaland, tehát akinek bejön, az most kifejezetten olcsón juthat hozzá, ráadásul a próbaidőszak alatt elért haladását is megtarthatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)