Hirdetés

A GOG.com is ingyen játékot ad karácsonyra

|

A többiek sem akarnak lemaradni az Epic Games Store mellett.

Hirdetés

Az utóbbi napokban alapvetően az Epic Games Store halmozott el bennünket karácsonyi ajándékokkal (és folytatja ezt a jövőben is), de a többi nagy, vagy nagyobb játékos sem akar teljesen kimaradni a buliból. Most épp a GOG.com döntött úgy, hogy ideje lenni valami kis csekélységgel megdobni a felhasználókat.

Így is tetettek, ajándék játékuk, az I Have No Mouth And I Must Scream pedig erre a linkre kattintva teljesen ingyenesen megszerezhető.

Hirdetés

Az I Have No Mouth And I Must Scream gyakorlatilag egy 1968-as, Hugo-díjas novella (Szája sincsen, úgy üvölt) videojátékos adaptációja. Harlan Ellison történetét még 1995-ben dolgozták át egy point-and-click kalandjátékká, melyet a Cyberdreams és The Dreamers Guild együttműködésének köszönhettünk. A játék tervezésében maga az eredeti mű szerzője is részt vett.

Ha kedvelitek az efféle retró kalandjátékokat, akkor mindenképp érdemes tennetek vele egy próbát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)