Hirdetés

A GOG-ot is elérte a Black Friday, ráadásul két játékot is ingyen ad

|

Többek között a BioShock, a Mafia, a S.T.A.L.K.E.R. és a Dying Light rajongóknak is érdemes odafigyelni a leárazásokra.

Hirdetés

Többi digitális áruházhoz hasonlóan a GOG.com is mindig készül kiemelt akciókkal, a Black Friday által generált felhajtást pedig ez a platform sem hagyhatta figyelmen kívül. Rögtön azzal indít, hogy egy játékot ajándékba ad: ez a Team 17 által kiadott Narita Boy című akció-kalandot november 25. 15:00-ig bárki behúzhatja egy bejelentkezés/regisztráció után. 

A GOG készül még egy ajándék címmel a Narita Boy promójának lejárta után, de egyelőre nem árulják el annak mibenlétét. Az viszont nem titok, hogy a november 30-ig tartó leárazások miket tartogatnak. 

Hirdetés

A GOG óriási felhozatallal rendelkezik nemcsak klasszikus, hanem új játékokból is, így nem könnyű felkutatni a legjobb ajánlatokat - szerencsére készültek nekünk különböző műfaji válogatásokkal.

A klasszikusok között például 75%-kal olcsóbb Heroes of Might & Magic 3, a szerepjátékok szekcióban nyolcvan százalékkal le van árazva The Witcher 3, az indie-knél pedig alaposan az megnyírbált árú Disco Elysium várja az érdeklődőket. Van külön stratégia és RPG bundle is azoknak, akik olyan örökzöldeket pótolnának bagóért, mint a KKnD, a Cossacks vagy a Knights of Pen and Paper, továbbá három stúdió (Team 17, Microids, Goblinz) esetében saját csomagot állíthatunk össze.

Már csak azért is érdemes átböngészni a kínálatot, mert ki lehet fogni komoly 40%-os (Steelrising, Return of the Obra Dinn), 50%-os (Cyberpunk 2077, Syberia: The World Before), 60%-os (Mafia Trilogy, Dying Light - The Following: Enhanced Edition), sőt 70 (S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Frostpunk), 80 (BioShock Infinite: Complete Edition) és 90 százalékos (Postal 2) akciókat is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)