Hirdetés

A Grand Theft Auto V lehet az Epic Games Store következő ingyenes játéka

|

GTA 5 ingyen? Elég kemény ötlet, de nem kizárt, legalábbis egy gyorsan eltüntetett Epic Games Store közösségi poszt ezt a reményt kelti.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V (nagyrészt az online részének köszönhetően) a 2013-as megjelenése óta tarol. Rendszeresen fel-fel bukkan a legfrissebb eladási top listák első felében, pedig még sokan Xbox 360-on nyomták, amikor megérkezett. Nem csoda hát, hogy amikor előkerült egy tweet, miszerint a Rockstar csillagát ingyen behúzhatjuk majd, mindenki megőrült.

Hirdetés

Az Epic Games Store rendszeresen kínál ingyenes játékokat, amiket örökre megtarthatunk. A kínálat folyamatosan frissül, és általában látjuk, hogy mi lesz a következő ajándékunk, most azonban kicsit más a helyzet. A következő címet beharangozó kép helyett csak egy Epic Games Store Free Game logót látunk jelenleg, alatta egy visszaszámlálóval. Nagy találgatások mentek arról, hogy mi lehet ez a titokzatos játék, egészen addig, amíg az Epic Twitter oldalának kezelője el nem szólta magát.

Ma délután kiderül, hogy mi lesz a következő ingyenes játék, elég kemény lenne, ha tényleg a GTA 5 PC-s verziója lenne az, emelnénk a kalapot. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)