Hirdetés

A hétvégén ingyen kipróbálhatod a Battlefield kihívóját

|

A nagy léptékű csatákra épülő World War 3 fejlesztői nyílt stressztesztet tartanak a hétvégén, amihez bárki csatlakozhat.

Hirdetés

Már több mint három éve, 2018 vége felé írtunk először előzetest a korai hozzáférés szakaszába  lépő World War 3-ról, ami akkor a világháborúkhoz visszatérő Battlefield játékok közönségét próbálta meg elcsaklizni.

A helyzet sokat nem változott, a The Farm 51 játéka még mindig nem érte el az 1.0-ás verziót, a Battlefield rajongói pedig továbbra is elégedetlenek, amire ad is nekik okot a DICE és az EA. Így a World War 3 újabb adag játékost próbál megnyerni magának, ezúttal egy nyílt tesztkör segítségével.

Ennek köszönhetően az egyébként sem éppen borsos, 13 eurós alapár kifizetése nélkül is csatlakozhattok a méretes pályákon történő lövöldözéshez, ezzel segítve a fejlesztőket, hogy leteszteljék, hogy bírják a terhelést a játék szerverei.

Hirdetés

A tesztidőszak már elkezdődött, és február 7-én magyar idő szerint délután egy óráig tart. Ahhoz pedig, hogy beszálljatok, csak el kell látogatnotok a World War 3 Steam-oldalára és a World War 3 Playtest opciónál a "Hozzáférés kérése" gombra böknötök.

Hogy milyen élményre számíthattok a taktikus játékot megkövetelő FPS-től, abból a fenti előzetes mellett a szintén feljebb látható gameplay videóból is kaphattok némi ízelítőt. Ha pedig még mindig új FPS-ek után kutattok, böngésszétek át ezt az ajánlónkat, ahol a legnépszerűbb lövöldéken kívül kerestünk nektek érdekes játékokat a műfajban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)