Hirdetés

A hétvégén ingyen léphetsz pályára a legnépszerűbb focis játékban

|

Ingyen hétvégét tart az EA a FIFA 22-ben PC-re, értelemszerűen akció is társul hozzá.

Hirdetés

Az évenkénti megjelenések azt jelentik, hogy a FIFA 22 rajtja óta még öt hónap sem telt el, a népszerű focis sorozat legújabb része viszont már így is túl van életciklusa jelentős részén. Ez viszont jó hír azoknak, akik szeretnének a legfrissebb kiadással játszani, de nem szerették volna teljes áron beszerezni a játékot.

Az Electronic Arts nekik egyfelől egy akcióval kedveskedik, amivel most a digitális felületeken az ár nagyjából kétharmadát elengedve, 19,79 euróért lehet megszerezni a kiadó aktuális zászlóshajójának számító játékát.

Hirdetés

Az EA viszont ezen felül egy ingyenes próbalehetőséget is élesített a Steam rendszerében, így február 21-én, magyar idő szerint este 7 óráig minden kötelezettség nélkül gyűjthet bárki a teszteknél még közvetlenebbül információt arról, hogy sikerültek a FIFA 22 újításai.

Igaz, ezeket a FIFA 22 PC-s kiadásának letöltésével nem igazán tudjátok felmérni, ugyanis a számítógépekre kiadott változat nem követte le a PlayStation 5-re és Xbox Series X-re megjelent újgenerációs változat újításait, hanem a PS4 és az Xbox One-kiadásokkal megegyező alapokra épül. Talán az idei epizóddal már felzárkózhatnak a PC-s gamerek is, és kiélvezhetik a Hypermotion technológia által ígért új játékosanimációkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)