Hirdetés

A hétvégén ingyen szabadíthatjátok fel Londont

|

Ingyenes próbaidőszakot kap a Watch Dogs: Legion, ráadásul kedvezményes áron vásárolhatjátok meg a teljes játékot is.

Hirdetés

Most hétvégén, vagyis egészen pontosan március 25. és 29. között bárki ingyen játszhat a Watch Dogs: Legionnel Xbox és PlayStation konzolokon, valamint az Epic Games Store-on és a Ubisoft Store-on keresztül. Az ingyenes időszak alatt a single player és az online módok is pörgethetők, bármely karakter feloldható, és a játék nyolc kerülete közül négyben szabadon lehet kalandozni. 

Az említett platformokon plusz Google Stadián ráadásul az elkövetkező napokban 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Watch Dogs: Legion Standard és Ultimate kiadása, a szezonbérletet pedig 25%-kal olcsóbban lehet bezsákolni. 

Hirdetés

Minden adott tehát ahhoz, hogy most ingyen belekóstoljatok a játékba, ha pedig elnyerte tetszéseteket a Watch Dogs: Legion, akkor jutányos áron szerezhetitek meg a játékot, hogy később ott folytassátok a kalandot, ahol most a próbaidőszak végén abbahagytátok. Az ingyenes változat előtöltése egyébként Xbox konzolokon kívül a többi platformon már ma délután elindítható, az xboxosoknak meg kell várni a holnapi napot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)