Hirdetés

A hétvégén ingyenes sportjátékok várják az Xbox-tábort

|

Ha szükséged van egy kis sportos kikapcsolódásra, de nem szeretnél sokat feláldozni a malacpersely tartalmából, akkor a Free Play Days alkalom majd kisegít.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days egy hétvégente kezdődő kedvezményes próbaidőszak, mely során minden Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizető kipróbálhat pár kiváló játékot. Ezúttal a sportosabb címek szerelmeseinek kedvez a felhozatal, mivel a mostani hétvégén az NBA 2K22-t és a NASCAR 21: Ignitiont pörgethetjük.

A játékokat letölthetőek, és egészen hétfő reggel 8-ig játszhatóak. Fontos hozzátenni, hogy utána lezárulnak a fenti címek, és csak akkor használhatóak újra, ha megvásároljuk őket. Ha már a demók időszaka leáldozott, legalább hétvégente ennyivel beljebb vagyunk.

Hirdetés

A Free Play Days alatt szerencsére az érintett címek általában akciósan megvásárolhatóak, és nincs ez másképp most sem.

Ha most nem lenne lehetőségetek arra, hogy megvásároljátok a fenti címeket, akkor sem kell aggódnotok. Az elért eredményeitek megmaradnak az ingyenes próbaidőszakról, és majd akkor folytathatjátok a mentéseiteket, amikor csak szeretnétek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)