Hirdetés

A hétvégén ingyenesen merülhetsz el a New World világában

|

Ha még nem volt szerencséd az Amazon MMO-jához, akkor itt a remek alkalom, hogy tegyél vele egy próbát.

Hirdetés

Tavaly friss címmel bővült az MMORPG-k színes felhozatala, méghozzá az Amazon Games által összerakott New World képében.

Megjelenése után óriási érdeklődés övezte a játékot, de aztán igen komoly mértékben lecsökkent a játékosbázis, annak ellenére, hogy alapvetően nem végzett rossz munkát az Amazon fejlesztőcsapata. Azóta viszont eltelt jó néhány hónap, javításra került egy csomó apróság, és némileg még ki is bővült a kaland.

Hirdetés

Így hát jelenlegi formájában sokkal jobb élményt kínálhat a New World, mint tavaly ősszel, és talán az Amazon is magabiztosabb lett, ugyanis bejelentett egy ingyenes hétvégét, amely során nulla forintért érhetünk partot Aeternum szigetén. Magyar idő szerint április 7-én, este 7 órakor veszi kezdetét a díjmentes időszak, és április 11-én ér véget, ugyanebben az időpontban.

A hétvége folyamán az újoncok megtapasztalhatják a New World kibővült világát, lövöldözhetnek egy kicsit a frissen bekerült Blunderbuss fegyverrel, és ha megtetszik nekik a dolog, akkor 40%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a játék Standard vagy Deluxe kiadását egy ideig. Ráadásul onnan folytathatják a kalandot, ahol az ingyenes időszak során abbahagyták.

Egyértelműen ajánlott egy próbát tenni az MMO-val, hiszen tényleg vannak szórakoztató pillanatai. Ráadásul a tervek szerint idén még tovább fog bővülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)