Hirdetés

A hónap végén kipróbálhatjuk az NBA 2K21 jelenlegi generációs változatait

|

Érkezik az NBA 2K21 demó, melynek köszönhetően megismerhetjük a fontos játékmenetbeli változásokat.

Hirdetés

A Visual Concepts láthatóan nem csak tisztességből adja ki az NBA 2K21-et PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, komoly fejlesztésekkel igyekszik jobbá tenni a játékot. Mivel a PlayStation 5-ös és az Xbox Series X-es kiadásra még nagyjából novemberig nem számíthatunk, az új blogposzt is a jelenlegi generációs változatokról szól.

Hirdetés

A augusztus 24-én, a fent említett három konzolra megjelenő demóval kipróbálhatjuk, milyen az átdolgozott Pro Stick, avagy a jobb analóg, amivel mostantól másképp kell dobnunk: fontos lesz célozni, és minél ügyesebb egy játékos, annál könnyebben tudjuk majd eltalálni a "céltábla" közepét. Természetesen akinek ez nem jön be, visszakapcsolhatja a korábbi megoldást, viszont egy próbát mindenképp megér.

A játék teljes változata szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)