Hirdetés

A januári Games with Gold játékoktól nem sokan fognak hasraesni

|

Nem 2022 első hónapjában változik meg a Games with Gold címeket jellemző tendencia.

Hirdetés

Mióta a Microsoft teljes mellszélességgel a Game Pass szekerét tolja, abszolút érezhető, hogy háttérbe szorult az Xbox Live Gold előfizetés mellé járó négy Games with Gold cím, vagyis az a két Xbox 360-as és két Xbox One-os játék, amiket kvázi ingyen kapnak ajándékba az előfizetők.

Úgy fest, hogy mindez jövőre sem lesz másként, legalábbis a januári felhozatalra nézve nem ez jut eszünkbe.

Hirdetés

De mit kapunk egészen pontosan? Nos, Elsején érkezik a NeuroVoider twin-stick shooter RPG Xbox One-ra, illetve a Sega Saturn korszakból átemelt shoot-'em-up, a Radiant Silvergun. A hónap második felében a Space Invaders Infinity Gene úgyszintén a shoot-'em-up vonalat erősíti, míg a negyedik móka egy bányászós, craftolgatós RPG lesz, vagyis az Aground. 

Természetesen mind a négy cím játszható Xbox Series X és S konzolokon is.

Ti elégedettek vagytok a felhozatallal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)