Hirdetés

A közös kalandozásé a főszerep a jövőheti ingyenes Epic Games Store játékoknál

|

Három kisebb játékot váltja jövő csütörtökön a jelenlegi Epic Games Store ingyenes játékokat, viszont mindegyikbe belevághatunk egy vagy több haverral.

Hirdetés

Jelenleg a Tacomát és Next Up Herót húzhatjátok be az Epic Games Store jóvoltából, de a jövőhéten sem kell izgulnunk, hogy ne kapnánk meg az ingyen játék adagunkat. Ha valaki kedveli a pixelgrafikás alkotásokat, és akad egy jó kis társasága, akik bármikor kaphatóak egy kiadós virtuális kalandozásra, akkor bizony a pár nap múlva élesedő játékokra is érdemes lehet ránéznie.

Hirdetés

A 20XX egy rougelike akció-platformer, melyben egy futurisztikus világban kell, hogy legyőzzük a ránk törő ellent. A játékmenete kifejezetten pörgős, így azoknak ajánlott, akik kedvelik, ha robbanás robbanást követ, és a különböző lövedékektől, támadásoktól és speciális képességektől néha alig látni, hogy pontosan mi is zajlik a képernyőn:

Superbrothers: Sword & Sworcery EP egy jóval szürreálisabb világot mutat be, melyben inkább a felfedezésé a főszerep. A címben is szereplő kardunkat itt nem csak a harcokra, de a különböző rejtélyek és fejtörők megoldására is használnunk kell, miközben keresztülnavigálunk egy mágiával és misztikummal teli birodalmon:

Végezetül egy belső nézetes kalandot is kapunk a Barony képében, melyben többedmagunkkal kell alászállnunk a mindenféle rémségekkel telepakolt dungeonökbe. A kissé baltával faragott grafika ellenére a játék kifejezetten hangulatos és morbid. Ráadásul a kreatívabb felhasználók legyárthatják a saját pályáikat, ha úgy érzik, hogy a fejlesztők nem pakoltak elég kihívást a gyári dungeonökbe:

Nektek felkeltette valamelyik az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)