Hirdetés

A lengyel kormány ingyen adja a This War of Mine-t, te is letöltheted

|

Úgy tekintenek rá, mint egy ajánlott olvasmányra, és arra bátorítják a tanárokat, hogy vezessék be az oktatásba a This War of Mine-t.

Hirdetés

Egyáltalán nem bánnánk, ha az arra érdemes játékok szerepet kapnának az oktatásban, több olyan cím van, ami segítene az érzékenyítésben, a történelemtanulásban, bizonyos készségek fejlesztésében. A lengyel kormány úgy gondolja, a This War of Mine-nak helye van az iskolákban, így ingyenesen elérhetővé tette azt a lengyel diákok és tanárok számára - és közben mindenki másnak is.

Bár vastaggal kiemelt szöveg hívja fel a figyelmet arra a kormányzati oldalon, hogy a játékot kiknek szánják, semmi nem akadályoz meg minket sem abban, hogy egy gombnyomásra letöltsük.

Hirdetés

A letöltéshez erre az oldalra kell ellátogatni, majd megnyomni a Pobierz Grę feliratú gombot. A PC-s változat letöltése ezt követően elindul, egy másolásvédelem nélküli zipben kapjuk meg a fájlokat. A tanárokat egyébként lengyel nyelvű, más oktatók segítségével összeállított kísérő dokumentumok is támogatják, kiemelve, hogy mire érdemes fókuszálni játék közben, mit érdemes megvitatni a diákokkal, mi az, amit különösen jól be lehet mutatni: a háború élményét a civilek szempontjából, az emberi értékek és viselkedés változását szélsőséges esetekben. Ajánlják Tadeusz Borowski Farewell to Maria (Búcsú Máriától) című művét is kísérőnek.

Korábban összegyűjtöttünk néhány olyan játékot, ami remekül bemutatja a háború borzalmait. Fontos, hogy ezeket mindenki ismerje, ti is próbáljátok ki, amint tehetitek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)