Hirdetés

A mai ingyenes Epic Games Store játékot is a gyűjteményedben akarod majd tudni

|

Újabb nap, újabb ingyen játék az Epic Games Store-ban.

Hirdetés

Valószínűleg már tudjátok, az ünnepi időszakban mi következik minden áldott nap pontban délután 5 órakor: elérhetővé válik az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka. Ez ma sem volt másként, és ismételten bebizonyosodott az előzetes jóslat, miszerint most épp a Severed Steelt fogja hozzánk vágni az EGS.

Pontosan ez történt, ide kattintva bárki letöltheti a játékot, ehhez csak egy Epic Games Store-os profilra van szükség. A metódus változatlan, vagyis a következő 24 órában lehet bezsákolni a Severed Steelt, holnap 17 órakor pedig megint jön a rotáció, és új cím kerül majd a helyére.

Hirdetés

A Severed Steel egyébként egy egész ötletes FPS, melyben egy félkarú főhőst kell irányítanunk. A játékmenetet némi időlassítás és nem kevés akrobatikus elem bolondítja meg, ha ezekre alapvetően vevők vagytok, akkor mindenképp érdemes bővíteni vele a gyűjteményeteket. 

Most is megkaptuk a szokásos új csomagolópapírt, ami alapján lehet tippelgetni a holnapi ingyenes játékra is:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)